Хардуерните ревизии на Nintendo са добре известни и здравата логика

...
Хардуерните ревизии на Nintendo са добре известни и здравата логика
Коментари Харесай

Nintendo не планира Switch 2.0 ревизия тази година

Хардуерните проверки на Nintendo са добре известни и хубавичко логичност диктува да не купувате първата версия на портативните ѝ конзоли. Оригиналният DS и 3DS бяха цялостни недоразумения, които въобще не трябваше да съществуват и едвам вторите им разновидности замязяха на естествени системи.

В този смисъл, прехвалената Switch също не е идеална – неналичието на D-pad е фундаментален проблем, тригърите не са аналогови, а конзолата не е най-ергономичната.

Въпреки това, най-малко към този момент наподобява, че Nintendo не има намерение да пусне нова проверка на хибридната си система. Това е съгласно авторитетния финансов всекидневник The Wall Street Journal, който написа, че Switch 2.0 ще се появи най-рано през 2019 година

Вместо това, компанията ще акцентира на новата онлайн функционалност и на друга външна страна като смешните Nintendo Labo аксесоари.

Nintendo пусна Switch през март 2017 година и досега конзолата се показва много сполучливо, въпреки мнозина да си затварят очите за дузината портове на остарели игри, които към този момент я заляха, както и за това, че най-хубавата ѝ игра в действителност е заглавие, което може да играете на остарялото си Wii U. Над 14 милиона бройки Nintendo Switch към този момент се продадени в международен мащаб от стартирането на конзолата и тя към този момент задмина по общи продажби провалилия се предходник Wii U.

Що се отнася до игрите, Zelda: Breath of the Wild е с над 6.7 милиона продадени бройки, а от стартирането ѝ в продажба през октомври от Super Mario Odyssey са продадени 9 милиона копия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР