Хардкор предложението 4Х4 на Apocalypse Manufacturing е с внушителни пропорции

...
Хардкор предложението 4Х4 на Apocalypse Manufacturing е с внушителни пропорции
Коментари Харесай

Този супер пикап с 850 конски сили може да ви помогне да оцелеете в апокалипсис

Хардкор предлагането 4Х4 на Apocalypse Manufacturing е с внушителни пропорции и недопечен жанр

Емил Василев преди 8 секунди 2 Сподели

Най-четени

АвтомобилиИван Давидов - 12:34 | 21.05.2023

Най-дивите коли и джипове на 80-те

IT НовиниМетоди Дамянов - 23:17 | 23.05.2023

Обикновена апликация в Гугъл Play се трансформирала в шпионска година след публикуването ѝ

IT НовиниСветлин Желев - 0:43 | 17.05.2023

Булсатком: Не дават отговор на истината изявленията, че нямаме софтуерен лиценз. Целенасочена офанзива блокира сателитната ни телевизия

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Имате ли предпочитание с цел да притежавате нерушим пикап, който може да ви помогне да оцелеете при апокалипсис? Като евентуален отговор на този въпрос Apocalypse Manufacturing предложи на клиентите си тъкмо това, когато показа своя автомобил Juggernaut 6×6 предходната година. Хардкор машината, основана на пикапът Dodge Ram в този момент е получила „ по-цивилизован “ ъпдейт, който му оказва помощ да усъвършенства коефициента си на деловитост, с цел да се бори със всички сюжети на пътя и отвън него.

Кръстен Super Truck, колосът губи две колела за сметка на предшественикът си Juggernaut, с цел да се трансформира в по-достъпен 4х4 офроуд пикап, като в същото време резервира зверският си имидж и усилва продуктивността си.

Мощен и величествен пикап

Super Truck, основан на Dodge Ram 1500, разполага със 6,2-литровия мотор Hellcat V8 с компресор „ supercharger “, който в казусът е надъхан да създава внушителните 850 конски сили, като в същото време предлага непрекъснато задвижване на четирите колела. Super Truck има внушителната височина от 210 сантиметра, ширина от 248 сантиметра и обща дължина от 609 сантиметра, като се движи на 22-цолови SFJ джанти. Super Truck се отличава и с мост Dana 60, който оказва помощ на автомобила да „ носи “ големите си колела.

Super Truck разполага с 5 режима за шофиране отвън пътя – Sport, Drag Race, Baja, Rock и Mud, които разрешават на лидера да има цялостен надзор над пътуването си, а самостоятелното предно окачване и блокиращите диференциали обезпечават еластичност при превъзмогване на рискови условия. Според производителят, Super Truck предлага и високоефективна охладителна система, която оказва помощ в битката със всеки сюжет в пустинята или при парещ климат. Пикапът предлага потенциал на изтегляне от 6803 кг.

Super Truck се отличава с черно бронирано епоксидно покритие на екстериора с открояващ се Grumper (комбинация от решетка и броня). Задната част се откроява с логото „ Apocalypse “ и стоманена ризница със шини.

Apocalypse Manufacturing твърди, че Super Truck разполага с една от най-големите кабини, създавани в миналото. Тя внезапно контрастира с напълно зверският външен тип на автомобила.

Напълно интегрирано 12-инчов сензорен панел за ръководство, електрически седалки и огледала, съраунд звукова система на Harman Kardon, камера за наблюдаване от птичи взор със датчици за паркиране, камера за наблюдаване в действително време на задното огледало, отопляеми и охлаждащи се седалки, панорамен покрив и електрически стъпала (позволяващи елементарно влизане и излизане) допълват издръжливата кожена структура на интериора. Плоската платформа в задната част на пикапът е предпазена с водоустойчив и прибиращ се покрив.

Доста впечатляващи спецификации. Какво мислите вие?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР