Хардкор геймърите ще се зарадват най-много.Ubisoft анонсираха появата на следващото

...
Хардкор геймърите ще се зарадват най-много.Ubisoft анонсираха появата на следващото
Коментари Харесай

Ghost Recon Wildlands получава следващото си голямо допълнение

Хардкор геймърите ще се зарадват най-вече.
Ubisoft анонсираха появяването на идващото огромно обновяване за Ghost Recon Wildlands – Special Operation 2. То е гратис и излиза на 24-ти този месец – във вторник.

Звездата на Special Operation 2 се назовава Ghost Mode и вкарва permadeath в играта – убият ли ви – неприятно. И може да очаквате нормалното – ограничавания в амунициите, реалистични презареждания и другарски огън. А с изключение на PvE режима, тук има и нови неща в PvP съставния елемент – нови класове и карти и други забавни характерности, дружно с задача за PvE, която обаче Ubi не желае да разкрива.



Ghost Mode ще може да играете, както самичък, по този начин и с другари в кооперативния режим. По отношение на ограничаването на оръжията, те се заключават до едно основно оръжие и един револвер. „Реалистичното презареждане“ се показва в това, че в случай че извадите полупразен пълнител и сложите нов, останалите от остарелия пълнител патрони не се прибавят.

Новите класове, както и новите карти са по две, като тук влиза и карта със заснежен терен. Заедно с тях, очаквайте и новия режим Observer, чрез който ще може да получите действителна картина благодарение на свободна камера над какъв да е мач.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР