Ханзи Флик остава старши треньор на германския национален отбор по

...
Ханзи Флик остава старши треньор на германския национален отбор по
Коментари Харесай

Ханзи Флик остава начело на Германия

Ханзи Флик остава старши треньор на немския народен тим по футбол, заяви " Билд ". Флик резервира поста, макар изненадващото отпадане на Бундестима още в груповата фаза на Световното състезание в Катар през предходната седмица.

Маншафтът започва със загуба от Япония с 1:2, приключи 1:1 против Испания и завоюва против Коста Рика с 4:2, само че остана на трето място в група " Е ", от която за осминафиналите продължиха азиатците и иберийците.

Специалистът през днешния ден организира 2,5-часова спешна среща с президента на Германския футболен съюз Бернд Нойендорф и с вицепрезидента на централата Ханс-Йоахим Вацке.

" Германия е хазаин на Европейското състезание през 2024 година и това е един огромен късмет за футбола в страната. Целта ни е да се представим сполучливо на тази шампионат. Имаме цялостно доверие в Ханзи Флик. Вярваме, че той и неговият екип могат да се оправят с това предизвикателство ", съобщи Нойефдорф след срещата, която е минала в " другарска и градивна атмосфера ".

Флик съобщи, че е оптимист, че тимът ще се показа доста по-добре на домакинското Евро 2024.

" Аз и моят треньорски щаб гледаме с оптимизъм към Европейското състезание в нашата страна. Убедени сме, че можем да реализираме доста повече в сравнение с показахме в Катар. Там пропуснахме огромен късмет и ще си извлечем поуките от това. Вярвам, че дружно с Бернд Нойендорф и Аки Ватце ще намерим верния път ", сподели Флик.
 Германия взема решение през днешния ден ориста на Ханзи Флик отпред на Германия
Германия взема решение през днешния ден ориста на Ханзи Флик отпред на Германия

Предстои среща с управлението на локалната футболна централа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР