Ханзи Флик остава старши треньор на германския национален отбо, съобщи

...
Ханзи Флик остава старши треньор на германския национален отбо, съобщи
Коментари Харесай

Ханзи Флик остава селекционер на Германия

Ханзи Флик остава старши треньор на немския народен отбо, заяви в. " Билд ". Специалистът организира 2,5-часова спешна среща с президента на Футболния съюз Бернд Нойендорф и с вицепрезидента Ханс-Йоахим Вацке.

Флик резервира поста, макар отпадането на Маншфта още в груповата фаза на Световното. Това се случи на втори следващ Мондиал. Онзи ден оставка подаде мениджърът на селекцията Оливер Бирхоф.

" Германия е хазаин на Европейското състезание през 2024 г. и това е един огромен късмет за футбола в страната. Целта ни е да се представим сполучливо на тази шампионат. Имаме цялостно доверие в Ханзи Флик. Вярваме, че той и неговият екип могат да се оправят с това предизвикателство ", съобщи Нойефдорф след срещата, минала в " другарска и градивна атмосфера ".  

Флик съобщи, че е оптимист, че тимът ще се показа доста по-добре на домакинското Евро 2024. Той пое отговорност за неуспеха в Катар.

" Аз и моят треньорски щаб гледаме с оптимизъм към Европейското състезание в нашата страна. Убедени сме, че можем да реализираме доста повече, в сравнение с показахме в Катар. Там пропуснахме огромен късмет и ще си извлечем поуките от това.  Вярвам, че дружно с Бернд Нойендорф и Аки Ватце ще намерим верния път ", сподели Флик. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР