Ханой, 8 ноември 2022 г., VinFast спечели Шампиони за корпоративна

...
Ханой, 8 ноември 2022 г., VinFast спечели Шампиони за корпоративна
Коментари Харесай

VINFAST СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА „ШАМПИОНИ ПО КОРПОРАТИВНА УСТОЙЧИВОСТ“-ORIGIN INNOVATION AWARD 2022

Ханой, 8 ноември 2022 година, VinFast завоюва „ Шампиони за корпоративна резистентност “ – ORIGIN Innovation Awards 2022. В допълнение към признаването на това по какъв начин въздействията на VinFast са в сходство с задачите за стабилно развиване на Организация на обединените нации, премията удостоверява уговорката на VinFast за „ основаване на стабилно бъдеще за всички. "

Проведени за първи път през 2020 година от TechNode Global, премиите ORIGIN Innovation Awards са уважаваното отличие на APAC за софтуерни нововъведения, което има за цел да даде самопризнание на компании, които са илюстрирали духа на нововъведенията и предприемачеството в ръководството на своя бизнес. Темата за премията за 2022 година е „ Устойчиви нововъведения, трайни въздействия “, въодушевена от Целите на Организация на обединените нации за стабилно развиване (ЦУР).

Сред 300-те номинации, идващи от целия район на Азиатско-тихоокеанския район, VinFast надви като победител в „ Шампиони на корпоративната резистентност “ - ORIGIN Innovation Awards 2022. Наградата се прави оценка въз основа на три съществени критерия: бизнес влияние и стойност, основана от корпоративния иновационен план, устойчиви измерими резултати и въздействия, които са в сходство с UNSDG, и технологиите, които са в основата на корпоративните нововъведения.

Д-р Морган Донован Карол, шеф по Околна среда – Устойчивост – Управление на VinFast, показа: „ Ние безкомпромисно вършим нововъведения към зелено бъдеще за всички посредством софтуерни приложения и нововъведения. Наградата „ Шампион на корпоративната резистентност “ за нововъведения ORIGIN освен мощно удостоверява уговорката на VinFast към устойчивостта, само че също по този начин признава напъните на VinFast да осъществя задачите си посредством модела на стабилно развиване. Това ни стимулира да продължим да вършим пробиви и да способстваме за задвижването на „ зелената “ гражданска война за днешното и бъдещите генерации. “

Със седалище в Сингапур, TechNode Global е водеща софтуерна медия в района на APAC. Понастоящем това е водещата новинарска платформа за започващи компании и иновационни начинания, с акцент върху насърчаването на екологични, обществени и управнически компании към стабилно развиване. TechNode Global също е уредник на годишната серия BEYOND Expo в Макао, която се смята за „ CES на Азия “.

Г-н Стенли Чонг, световен шеф на TechNode, показа: „ Имаме удоволствието да предоставим на VinFast „ Шампиони в корпоративната резистентност “ – премия за нововъведения ORIGIN 2022. Компанията мощно показва своя ангажимент за включване на устойчиви практики посредством използване на нововъведения и технологии към бизнес моделите и интервенции в сходство с UNSDGs. Очакваме с неспокойствие техния по-голям принос към бъдещето на устойчивото развиване. “

Преди това VinFast получи финансов пакет за изменение на климата на стойност 135 милиона $ от Азиатската банка за развиване (ADB) за произвеждане на електрически рейсове и мрежа от станции за зареждане във Виетнам. VinFast също по този начин разгласи партньорство с CATL за създаване на CTC (Cell-to-Chassis) технология за модели електрически транспортни средства с по-ниска консумация на сила в бъдеще. VinES, сътрудник на VinFast и член на Vingroup, започва световно партньорство за преработване на акумулатори с Li-Cycle за понижаване на въздействието върху околната среда.

Значителният прогрес на VinFast удостоверява визията му да се трансформира в световна умна марка електрически транспортни средства, движеща придвижването на световната гражданска война в електрификацията и разрастваща зелена подвижност за всички.

Относно VinFast
VinFast – член на Vingroup – предвиждаше да задвижи придвижването на световната гражданска война на интелигентните електрически транспортни средства. Създадена през 2017 година, VinFast има най-съвременен комплекс за произвеждане на коли с водеща в международен мащаб мащабируемост, който може да се похвали с до 90% автоматизация в Хай Фонг, Виетнам.
Силно зает с задачата за стабилно бъдеще за всички, VinFast непрестанно прави нововъведения, с цел да даде висококачествени артикули, усъвършенствани интелигентни услуги, безпроблемно потребителско преживяване и ценова тактика за всички, с цел да въодушеви световните клиенти да основат дружно бъдеще на умна подвижност и стабилно планета.

Относно Vingroup
Създадена през 1993 година, Vingroup е един от водещите частни конгломерати в района с обща капитализация от 35 милиарда щатски $ от три обществено търгувани компании (към 4 ноември 2021 г.). В момента Vingroup се концентрира върху три съществени области: технологии и промишленост, услуги и обществени предприятия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР