Хамрун играе футбол и Левски няма да го подцени, категоричен

...
Хамрун играе футбол и Левски няма да го подцени, категоричен
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Нямаме право да подценяваме никого

Хамрун играе футбол и Левски няма да го подцени, безапелационен е капитанът на " сините " Николай Михайлов преди мача реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. " Сините " завоюваха с 1:0 в Малта и посрещат Спартанс на следващия ден на " Герена ".

" Казах още в Малта, че ще бъде тежък мач, само че не чаках чак такава опозиция. Хората играят футбол и не трябва да забравяме по кое време вкарахме гол. Нямаме право да подценяваме безусловно никого, защото сме на крачка от плейоф, в какъвто преди месец никой не вярваше. Трябва да създадем всичко допустимо да спечелим и да се класираме в идващия кръг ", сподели капитанът на Левски преди реванша с Хамрун.

" Феновете ни отново изкупиха билетите за 15-20 минути. Трябва да ги зарадваме, а и това е Европа - би трябвало да бъдем оптимално съсредоточени. 

" Отборът е квалифициран, без Ивелин всички са здрави. На прекрасен терен и пред нашата аудитория мачът ще бъде друг. В Малта изиграхме порядъчен мач, само че дано не забравяме, че вкарахме в 95-ата минута. Ще играем още веднъж на 100 % ", добави Михайлов..

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР