Халфът на Англия Джордан Хендерсън определи битката с Германия на

...
Халфът на Англия Джордан Хендерсън определи битката с Германия на
Коментари Харесай

Хендерсън: Срещу Германия ще е тежко, специален мач е

Халфът на Англия Джордан Хендерсън дефинира борбата с Германия на осминафиналите на UEFA EURO 2020 като “специален мач”. Британците ще одобряват трикратния европейски първенец пред към 40 000 фенове на “Уембли” във вторник.
“Очаква ни тежък тест. Трябва да останем съсредоточени и да нямаме съжаления. Това ще бъде специфичен мач за играчите и за почитателите. Това е огромен дуел и това са срещите, които искаш да играеш на тези турнири”, показа капитанът на Ливърпул.
Хендерсън изигра първия си мач на UEFA EURO 2020 в срещата с Чехия, когато влезе в игра на почивката. Германците имаха съществени проблеми да преодолеят груповата фаза, само че съгласно него си остават сериозен противник.

“Те си остават доста добър тим. Имат качества във всички зони на терена. Трябва да се подготвим добре и да дадем всичко от себе си”, добави той.

Англия ще се изправи против Германия за четвърти път през последните 31 години във етапа на директни елиминации на огромен шампионат. И четирите пъти германците излизат спечелили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР