Халфът Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор 2014 в

...
Халфът Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор 2014 в
Коментари Харесай

Федерико Варела надъха контузено дете от школата на ЦСКА, тренира с набор 2014

Халфът Федерико Варела зарадва дребните футболисти от набор 2014 в школата на ЦСКА, взимайки присъединяване в тяхната подготовка. Аржентинецът одобри поканата на изпълнителния шеф Филип Филипов да изненада едно от хлапетата, което неотдавна е получило фрактура на крайници.

Оказа се, че Варела е любим на първокласника Петър Лазаров, който точно поради него играе в мачовете с N:5. Полузащитникът си поговори с момчето и го окуражи да не се предава в сложния миг поради тежката травма. Освен подпис върху гипсирания крайник, Варела му подари фланелка на " армейците ".

Разбира се, беше помислено за всички малчугани, които получиха футболни топки с персонални пожелания на футболиста, както и две вкусни торти.

Техничарят се трогна извънредно доста, откакто Пепи го сюрпризира от своя страна с дълго защитаван подарък - голям транспарант в цветовете на ЦСКА, България и Аржентина и надпис: " Завинаги един от нас ".

После Феде откликна на молбата на треньора Николай Христов и се включи в плануваното занятие, демонстрирайки своите умения и давайки скъпи препоръки на новите си другари при дриблирането и боравенето с топката.

" Много зареждащо прекарване. За мен беше голямо наслаждение да прекарам това време измежду толкоз усмихнати и жадни за футбол деца. Пожелах им да се трудят, да слушат треньорите и в никакъв случай да не се отхвърлят, колкото и мъчно да е. Но най-много да се забавляват и да обичат играта. Благодаря им за сърдечния подарък, същински ме развълнуваха ", показа играчът на " алените ".
 От продаден за над 8 милиона евро до недолюбван в ЦСКА
От продаден за над 8 милиона евро до недолюбван в ЦСКА

Кариерите на професионалните футболисти оферират възходи и падения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР