Хакерската група Anonymous се завърна след три години бездействие, съобщава

...
Хакерската група Anonymous се завърна след три години бездействие, съобщава
Коментари Харесай

Принцеса Даяна убита от Специалните служби, за да не разкрие изнасилванията в кралския двор

Хакерската група Anonymous се завърна след три години безучастие, оповестява АВС news. Няколко шокиращи детайлности към гибелта на принцеса Даяна са оповестени в акаунта в групата в Twitter, което сигурно ще ви изненада.
Анонимният туит подсказва, че гибелта на принцеса Даяна е била интрига на кралското семейство, към което принцесата принадлежала.

Хакерската група твърди, че кралското семейство трябвало да скрие тайните си и, с цел да го създадат, несъмнено, възнамерявали да унищожават принцеса Даяна… През 1996 година принцесата се развежда с принц Чарлз. Преди да скъса връзки с кралското семейство, принцеса Даяна видя някои доказателства за трафик на хора в кралското семейство.

Според Anonymous, принцеса Даяна записала свидетелства на жертви, за които се твърди, че са били изнасилени в Кралския двор. Не единствено това, Диана също работела, с цел да получи допустимо най-вече показания от жертвите и да събере задоволително доказателства за закононарушенията. Но преди Даяна да го направи, тя почина при автомобилна злополука.

Anonymous разкриват, че не става въпрос за случай, а за ликвидиране на принцеса Даяна, която почитателите й публично назоваха „ Розата на Англия “.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР