Хакерска атака претърпя една от най-популярните аукционни платформи у нас.

...
Хакерска атака претърпя една от най-популярните аукционни платформи у нас.
Коментари Харесай

Хакерска атака претърпя популярна аукционна платформа у нас

Хакерска офанзива претърпя една от най-популярните аукционни платформи у нас. Това стана ясно от обява на формалната фейсбук страница на BalkanAuction:

" Поради злонамерени дейности на трети лица се наложи краткотрайно смяна на домейна на аукционната платформа. Текущо, годните домейни за достъп са:

https://balkanauction.com

http://auction.bg

Моля, игнорирайте всички известия от имейл адреси от типа @Balkan.Auction към Вас, изпратени след 23:30 ч. на 22.01.2022 година ", пишат в обявата си от платформата.

Какво съставлява BalkanAuction?  Платформа, в която всеки записал се консуматор може да започва аукциони за всевъзможни артикули, в това число използвани и колекционерски предмети. Купувачите имат опция да избират най-изгодните всред доста оферти. Стоките, които се афишират за продажба могат да бъдат препоръчани на търг или посредством директна продажба на закрепена цена.

От BalkanAuction оповестиха, че се надяват домейнът им да бъде възобновен и привързан към платформата в най-кратък период, за което ще бъдат известени всички техни консуматори.

Още от ТЕХНОЛОГИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР