Хакери предизвикаха голямо задръстване в Москва, след като използваха руското

...
Хакери предизвикаха голямо задръстване в Москва, след като използваха руското
Коментари Харесай

Хакери предизвикаха огромно задръстване в Москва, използвайки приложение за повикване на превози

Хакери провокираха огромно запушване в Москва, откакто използваха съветското приложение за образуване на транспорти Yandex Taxi, с цел да извикат десетки таксита на едно и също място по едно и също време. Атаката е осъществена на 1 септември и е спряла придвижването към Кутузовски проспект - претрупан бул. в града.

„ Сутринта на 1 септември Yandex.Taxi се натъкна на опит от нападатели да пресечен услугата — няколко десетки водачи получиха групови поръчки до региона на Фили “, сподели представителят на Yandex Полина Пестова в изказване за The Verge. Услугата за транспорти, която е благосъстоятелност на съветския интернет колос Yandex, прибавя, че задръстването е траяло по-малко от час и че нейният „ логаритъм за разкриване и попречване на сходни офанзиви към този момент е усъвършенстван, с цел да предотврати сходни произшествия в бъдеще. ”

Yandex към момента не е удостоверил кой е направил офанзивата, само че хактивистката група Anonymous пое отговорност. В пост в Twitter се споделя, че е работил с ИТ армията на Украйна, едва проведена група от хактивисти, която украинският вицепремиер Михайло Федоров оказа помощ да се образува, когато Русия за първи път нахлу в Украйна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР