Хакатоните Panda Labs, подкрепени от Kaufland, са безапелационният победител в

...
Хакатоните Panda Labs, подкрепени от Kaufland, са безапелационният победител в
Коментари Харесай

Образователните хакатони, подкрепени от Kaufland, с първа награда на ESG Awards

Хакатоните Panda Labs, подкрепени от Kaufland, са безапелационният победител в категория „ Образователна стратегия “ в състезанието „ ESG Awards “ на PwC България. Най-големият ритейлър спомага за реализирането на програмата за втора поредна година, като в първата присъединяване взеха повече от 240 младежи, определени от над 800 кандидатури.

Отличието „ ESG Awards “ се присъжда за първа година на организации, които ползват ефикасни устойчиви политики, оферират цялостни тактики, осъществяват новаторски артикули и услуги с позитивно влияние върху околната среда и организират сполучливи осведомителни и промоционални акции в региона на устойчивото развиване.

Kaufland България стана формален сътрудник на WWF през 2021 година, като припозна тематиките на Panda Labs с задачите на своята политика за стабилно развиване. През актуалната година Kaufland България поддържа и второто издание на програмата, което започва през месец ноември и ще продължи доникъде на 2023 година. Panda Labs II включва два семестъра - „ Бъдещето на градовете и селата “ и „ Бъдещето на храната. По време на първия хакатон през първия учебен срок Иво Василев, енергиен управител на Kaufland България, показа пред участниците по какъв начин „ зеленият “ ритейлър способства за понижаване на въглеродните излъчвания в градовете посредством своята политика за енергийна успеваемост. Kaufland ще вземе присъединяване със собствен преподавател и във втория хакатон на програмата „ Бъдещето на селата “, който ще се организира този уикенд.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР