Хага. Руснаците започват да наказват западните политици заради тяхната русофобия,

...
Хага. Руснаците започват да наказват западните политици заради тяхната русофобия,
Коментари Харесай

„Взгляд“: Руснаците започват да наказват западните политици заради тяхната русофобия

Хага. Руснаците стартират да санкционират западните политици поради тяхната русофобия, написа съветският вестник „ Взгляд “ .
Европейските политици би трябвало да бъдат по-внимателни за това какво приказват за руснаците, тъй като времето когато са се отървавали без последици за всяка неистина за Русия са завършили. В Холандия към този момент втори политик попада в центъра на скандал за свои изявления на съветска тематика. Рускоезичните жители на Холандия се пробват да го санкционират, употребявайки правни похвати, което е извънредно за тях, написа изданието.
Напомня се по какъв начин единствено преди две седмици холандският външен министър Халбе Зийлстра се наложи да подаде оставка, откакто призна, че излъгал за изявление на президента на Руската федерация Владимир Путин. Той направи това един ден преди да посети Русия под мощен публичен напън.
Лидерът на „ Демократи-66 “ Александър Пехтолд приключил своя тирада с думите:
„ Още не съм срещал нито един руснак, който да се покае и самичък да поправи своите неточности като Халбе “
По принцип, в настоящето време откритата политическа русофобия става норма в последните четири години, Путин бива именуван намерено деспот, а европейските страни биват плашени с съветска експанзия, написа вестника.
Изказването на Петхолд обаче визира целия съветски народ и на това обръщат внимание дори поданици на Холандия. В обществените мрежи потегля акция с апели за правосъдни искове против политика. Първоначално в акцията се включват съветски имигранти, само че след това към нея се причисляват и елементарни холандци. Кампанията се организира по образеца на сходни акции, проведени от мюсюлманите, в които се възразява против двойните стандарти.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР