Хафтор Бьорнсон публикува снимка на невероятната си "закуска за шампиони"

...
Хафтор Бьорнсон публикува снимка на невероятната си "закуска за шампиони"
Коментари Харесай

Закуска за шампиони разгорещи социалните мрежи

Хафтор Бьорнсон разгласява фотография на невероятната си "закуска за първенци " до момента в който продължава да провокира Тайсън Фюри. Тор качи своя фотография в Инстаграм със свидлив пестник и попита: "Ядеш ли пържола за закуска? " 33-годишният някогашен победител в „ World strongest man “ се вижда с пържола, яйца, кисело мляко, зърнени култури, плодове и протеинов шейк.

Фенове реагираха на поста, като един съобщи: "Той [Фюри] е изплашен и го знае. 501 кг ще му отвинтят главата и го знае. " Друг просто беше учуден от порцията и сподели: "О, Боже мой ". Трети се майтапиха: "Цялата тази храна за закуска просто накара стомаха ми да се обърне. " От скоро Тор, станал известен като героя Планината в „ Игра на тронове “, се опитва в бокса и до момента е непобеден в четири борби.

Той провокира Тайсън Фюри за конфликт на титани тежащи общо над 270 кг.. Циганският цар замени обиди в обществените медии с исландската звезда, казвайки, че е "100% за багра ".

Междувременно Фюри отвърна на думите: "Чудя се дали Тор Бьорнсон може да поеме разбиващата ми дясна ръка на тази огромна челюст? " По различен мотив той сподели: "Тор!! Идвам за теб. Получаваш го, смотльо. Има място единствено за едно огромно куче и това съм аз! "

Актьорът от "Игра на тронове " е 1,80 м, тъкмо като първенеца в тежка категория на WBC.

Най-голямото име, с което Тор се е срещал в боксов мач, е мощният противник Еди Хол, който той провокира през май 2020 година, откакто счупи върха на британеца от 501 кг дедлифт и победи посредством единомислещо съдийско решение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР