Хаасе изхвърли Саша Зверев от Синсинати, Вавринка победи НишикориХоландецът Робин

...
Хаасе изхвърли Саша Зверев от Синсинати, Вавринка победи НишикориХоландецът Робин
Коментари Харесай

Хаасе изхвърли Саша Зверев от Синсинати, Вавринка победи Нишикори

Хаасе изхвърли Саша Зверев от Синсинати, Вавринка победи Нишикори
Холандецът Робин Хаасе продължи с положителните си игри на шампионатите на твърди кортове в Съединени американски щати, откакто победи международния номер 4 Александър Зверев с 5-7, 6-4, 7-5 в мач от втория кръг на Мастърса в Синстинати.

Миналата седмица 55-ят в международната класация Хаасе записа победи над Кей Нишикори и Денис Шаповалов, с цел да стигне до четвъртфиналите на Роджърс Къп, а в този момент записа втори следващ трисетов триумф, с цел да откри място в третия кръг в Синсинати. Зверев бе извънредно неуверен на личен сервис в този мач, като завоюва по-малко от 45 % от точките на втори сервис и позволи цели шест пробива на подаването си. Хасе от своя страна сподели темперамент във значимите моменти в решаващия сет, с цел да стигне до крайния триумф след два часа и 24 минути. За място на четвъртфиналите холандецът ще спори с Пабло Каренцо Буста от Испания, който победи квалификанта Брадли Кан с 6-4, 6-4.

За третия кръг се класира и носителят на три трофеи от Големия шлем Стан Вавринка след триумф над Кей Нишикори с 6-4, 6-4. Швейцарецът бе нападателен от главната линия и на стабилен на личен сервис, с цел да стигне до триумфа след час и 28 минути игра. За Вавринка следва дуел с унгареца Мартон Фучович. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР