H6 Smart TV Box добавя много стойност към домашния телевизор Ако

...
H6 Smart TV Box добавя много стойност към домашния телевизор
Ако
Коментари Харесай

H6 Smart TV Box – преобразява телевизора и монитора


H6 Smart TV Box прибавя доста стойност към домашния тв приемник

Ако желаете да изстискате максимума от вашия тв приемник или LCD екран, да го преобразувате в мултимедиен център за забавление вкъщи с достъп до интернет, една ТВ приставка (TV Box) ще ви даде мечтаната функционалност на допустима цена.

Днес ви представяме модела – устройство на цена към 35 евро, което се свързва, от една страна, към тв приемника, а от друга – към интернет, с цел да ви обезпечи достъп до видео, музика, игри и други развлечения, до момента в който си седите комфортно на дивана вкъщи.

H6 Smart TV Box се доставя в комплект с дистанционно управление

Тази ТВ приставка в действителност предлага доста за цената си. Моделът разчита на четириядрен процесор Allwinner H6 A53 и графичен блок Mali-T720 GPU, допълнени от 4GB RAM и 32GB ROM – настройка, която безспорно ще обезпечи безпрепятствено възпроизвеждане на видео. Устройството работи под ръководство на операционна система Android 9.0 и поддържа възпроизвеждане на 4K UHD видео. Просто го свързвате към тв приемника и интернет, с цел да наслаждавате на премиум преживяване.

Включването на към тв приемника става през HDMI интерфейс, а вариантите за интернет са две – безжично през Wi-Fi и кабелна връзка през RJ45 врата, който поддържа 100Mbps. Можете да управлявате функционалностите на устройството комфортно с включеното в комплекта отдалечено или пък да свържете към него мишка и клавиатура посредством наличните USB портове (1xUSB 3.0 и 1xUSB 2.0).

H6 Smart TV Box разполага с USB портове и слот за карти памет

Ако изпитвате потребност от още памет, с цел да заредите повече наличие и приложения в ТВ приставката, можете да се възползвате от свободния
слот за TF карти и да добавите до 32GB сторидж към устройството. H6 Smart TV Box има и аналогов AV порт, през който може да изведете видео и адио сигнала към външна инсталация.

поддържа H.265 и VP9, което значи, че няма да имате проблеми с множеството настоящи медийни формати и в същото време ще спестите 50% от честотната лента на интернет връзката. Ще можете да гледате 4K филми с ултра-висока резолюция и да се любувате на качествено и безпрепятствено възпроизвеждане при 6K/30fps, 4K/60fps и 1080p/60fps, посредством и на технологии като HDR10, HLG и HDR.

Домашното развлечение с H6 Smart TV Box е обезпечено

Моделът се предлага в черен цвят, има компактни размери 10,0х10,0х1,7см и тежи единствено 136 грама. В комплекта на устройството влизат още дистанционно управление, HDMI кабел, захранващ адаптер и управление за потребителя. от онлайн магазина Cafago на цена от EUR 34,79 с безвъзмездна доставка от склад в Германия.

Междувременно, Cafago разгласи огромни отстъпки за продуктите в онлайн магазина в границите на шопинг карнавала 11.11. Офертите с отстъпки са оповестени на специфичната уеб страница и са настоящи от 10 ноември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР