Х Factor роди някои от най-големите родни музикални звезди. В

...
Х Factor роди някои от най-големите родни музикални звезди. В
Коментари Харесай

Къде са сега позабравените звезди от X Factor

Х Factor роди някои от най-големите родни музикални звезди. В зенита си риалити форматът изглеждаше като вълшебна формула за интернационална популярност и музикален триумф. Сред най-известните имена, изгрели в българския му вид, са обичани звезди като Михаела Маринова, Гери-Никол, Тита, DARA, Михаела Филева, Жана Бергендорф, Атанас Колев и доста други.

В Х Factor обаче имаше и участници, които сякаш изчезнаха от погледите ни напоследък. Какво вършат 5 от тези забравени гении, споделя Ралица Петровa във vbox7.

Богомил Бонев



Рязък завой в кариерата си е направил Боги, който сега живее и работи в Англия. През 2017 година той отпътува да учи в Обединеното Кралство, където стартира да пее на британски език под псевдонима Mason Blu. Последният му сингъл „ Paradise”, публикуван в колаборация с диджей DONN, излезе през март 2021.

Aна-Мария Янакиева

Да живее в Англия отпътува и Ана-Мария Янакиева, която през днешния ден може да откриете в канала ѝ в Youtube. Там тя качва както кавъри, по този начин и авторска музика.

Ана-Мария и Боги (с който се срещнаха около взаимната си ария „ Теб си пожелах” през 2014) остават другари и до през днешния ден. Ана-Мария бе измежду звездите и на хитовия уеб сериал " Не по този начин, брат ", в който влезе в ролята на Блага.

Славин Славчев

Победителят от третия сезон на Х Factor Славин Славчев се радва на благополучие освен в кариерен, само че и в персонален проект. Тази година той издаде романтичата ария „ Само теб”, в чиѝто клип взе участие приятелката му Красна.

Освен като солов актьор, той пее и като вокалист в бандата Julian’s Laughter, която се образува през 2017.

Теодора Цончева

Щастлива и влюбена наподобява и финалистката от трети сезон Тодора Цончева, която постоянно разгласява фотоси с приятеля си Веселин. Теди съумява да съвмести работата по нови планове (последният ѝ сингъл „ Ти” излезе през 2020) с Youtube канала си, на който качва кавъри и занимателни скечове.

Невена Пейкова

Победителката от четвъртия сезон на Х Factor Невена също развива кариера освен като певица, само че и като инфлуенсър. Невена има сполучлив Youtube канал и профил в Tik Tok, където постоянно качва видеа. Последният ѝ сингъл „ Не желая и не мога” излезе през 2020.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР