Гюнтер Щайнер е настроен оптимистично за задвижващата система, която ще

...
Гюнтер Щайнер е настроен оптимистично за задвижващата система, която ще
Коментари Харесай

Щайнер: Новият мотор на Ферари ще е бомба!

Гюнтер Щайнер е надъхан оптимистично за задвижващата система, която ще получи Хаас от Ферари за сезон 2023 във Формула 1.

“В четвъртък се видях с Биното и той ми сподели, че задвижващата система на Ферари за идващия сезон ще е конкурентна, ще е бомба! В Емилия Романа има сериозна поддръжка за Ферари и в случай че моторът им се окаже конкурентен, това ще е добре и за нас ”, изясни Щайнер, който приказва на церемонията по връчването на премиите “Лоренцо Бандини ” в театъра “Масини ” във Фаенца.

Италианецът разяснява и развиването на Хаас в последните сезони във Формула 1.
 Хаас няма проекти да продава тима си Хаас няма проекти да продава тима си
“Заради пгандемията изкарахме две сложни години, само че този сезон мина добре за нас, само че можеше и да е по-добре - разяснява Гюнтер. - За нас това беше година на напредък, Кевин Магнусен ни обезпечи и един полпозишън, който беше изненада и желаеме да продължим да се развиваме и през 2023. Целта ни е да се изкачим още нагоре в класирането, във всяко съревнование да се борим за точки и един ден и за подиум. ”
 Хорнър: Чакам шестия си началник на Ферари! Хорнър: Чакам шестия си началник на Ферари!
Щайнер не пропусна да разгласи, че се надява на триумфи против Алфа Таури, чиято база е във Фаенца, отборът е построен въз основата на известния Минарди.
 Ще се върне ли Симоне Реста във Ферари? Ще се върне ли Симоне Реста във Ферари?
“Надявам се, че следващата година Далара ще ни направи задоволително добър автомобил, който да е стъпка напред и се надявам да победим и Алфа Таури ”, приключи Щайнер.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР