Гуруто на здравословното хранене – шеф Силвена Роу, готви ново

...
Гуруто на здравословното хранене – шеф Силвена Роу, готви ново
Коментари Харесай

Силвена Роу иска собствено предаване - slava.bg

Гуруто на здравословното хранене – началник Силвена Роу, готви ново предаване, в което ще свети сама, без сътрудниците си Андре Токев и Петър Михалчев. То ще се споделя „ Глад ме гони” и ще бъде отдадено на обичаната тематика на кулинарката – по какъв начин да готвим по този начин, че ястията освен да ни хранят, само че и да лекуват. За задачата началник Силвена събира подписи на почитатели, които да изискат Би Ти Ви да ѝ даде ефир. Тв готвачката безусловно се пробва да изнуди медиата да пусне шоуто й, научи HotArena.

„ Пишете до Би Ти Ви, тъй като ще го направя единствено за вас!”, приканва Силвена Роу, когато приказва за концепцията си за ново предаване. Тя към този момент има графа в обществените мрежи, която се споделя „ Глад ме гони”. В нея по цялостен час изяснява на почитателите по какъв начин да се хранят по този начин, че да отслабнат, с какво да заместят захарта в десертите си, по какъв начин да излъгват природата, с цел да бъдат постоянно млади и красиви, и какво би трябвало да сложат в чиниите си, с цел да решат своите хормонални проблеми. Всички тези тематики, които за началник готвачката са нещо като „ Отче наш” за ревностния християнин, тя желае да събере в особено предаване.

Вместо да се включва всяка седмица в Инстаграм и Facebook, готвачката ще развива обичаните си тематики в седмично шоу, като в това време ще демонстрира съответни предписания в духа на своята здравословна кулинарна вяра.

„ Естествено, Би Ти Ви ме обичат”, уверена е Силвена Роу. Въпреки това обаче досега тя май не е съумяла да откри място в програмата на най-гледаната телевизия с изключение на постоянното си присъединяване като арбитър в „ Мастършеф”. Затова доста държи всички, които харесват концепцията ѝ за „ Глад ме гони”, да упорстват пред медията да му даде ефир, с цел да не се предлага в други малките екрани. „ Тази стратегия би трябвало да стане! Естествено, тя ще стане!

Ама желаеме да е по Би Ти Ви”, упорства майсторката на черпака. Тя твърди, че ще направи новото си шоу само тъй като е добра душа и желае с него да бъде в помощ на целокупния народ. „ К’во да ви кажа... парите в България не са нещо изключително, както се знае. Няма да е поради парите!”, твърди перхидролената хала, която се хвали, че няма бял косъм на главата си. В новото шоу щяла да разкрие тайните предписания, с които стопира побеляването на косата. Освен това щяла да изясни за Хашимото, за хормоните, за обичания си „ биохакинг”, с който стопира стареенето – изобщо всичко, обвързвано с концепцията индивидът да се трансформира в „ свръхчовек”.

Изглежда, към момента има нещо неизяснено към името на бъдещото шоу, тъй като авторката му ту го назовава „ Глад ме гони”, ту „ Гони ме глад”, само че това са детайлности. Важното е желанието. Мълчанието по тематиката от страна на Би Ти Ви сякаш подсказва, че от тяхна страна желанието е под въпрос. Именно по тази причина кулинарката се е втурнала да промотира концепцията за него пред почитатели, надявайки се да събере толкоз доста поддръжници, че малкия екран да наведе глава и да даде картбланш на нейната концепция. Самото предаване ще върви един път седмично, както авторското шоу на началник Андре Токев „ Ловци на храна”, за което не са провеждани никакви пропаганди преди стартирането му в ефир.

Междувременно Силвена разгласи, че не е отговорна, че малкия екран не е излъчила цялото съревнование „ Мастършеф”, а е оставила финалите за есента. Причината не била във обстоятелството, че готвачката е заклещена в Дубай и не може да пристигна за фотосите. Според нея, цялото шоу от дълго време е снимано. „ Много ме е гняв, тъй като в епизодите, които не излъчиха, са най-хубавите ми тоалети!”, тюхка се колоритната пловдивчанка.

Бизнесът в Дубай закъса

Изглежда, бизнесът на Силвена Роу в Дубай е малко позакъсал, тъй като сега там работи единствено единият от двата ресторанта на готвачката. Това призна самата тя в свое включване във Facebook. „ Единият от моите заведения за хранене работи, другият не работи, тъй като знаете... трудничко е”, показа енергичната дама. Именно в подобен миг тя стартира да създава концепцията за своята бъдеща тв стратегия. Въпреки това обаче твърди, че повода да упорства пред Би Ти Ви за нея няма нищо общо с възможния хонорар, който би взела от малкия екран.

„ То няма проблем! Аз съм си заета! Имам си бизнесите в Дубай, живот и здраве, иншаллах, и в Етипет ще отворя”, твърди съдийката от „ Мастършеф”. Българските ѝ почитатели също имали късмет един ден да опитат храна, приготвена в личната ѝ кухня. Кога обаче ще стане това, към този момент не е известно, тъй като „ българите са ту по този начин, ту така”, обобщава обстановката кулинарната звезда.

От всичко това излиза наяве, че даже и някой ден заведенията за хранене ѝ да банкрутират, а малките екрани да затворят вратите пред нея, кариерата на Силвена Роу като звезда от обществените мрежи е обезпечена. Стилът ѝ на изложение пък като нищо ще влезе в учебниците по шоубизнес, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР