Гугъл пусна своите резултати Година в търсене 2019“ тази седмица,

...
Гугъл пусна своите резултати Година в търсене 2019“ тази седмица,
Коментари Харесай

Най-търсената туристическа дестинация в Гугъл тази година са Малдивите

" Google " пусна своите резултати „ Година в търсене 2019 “ тази седмица, които демонстрираха най-желаните и настоящи дестинации за пътешестване, въз основа на най-голямо покачване на търсенето им в Съединени американски щати през последната година.

Списъкът демонстрира каква е наклонността - не безусловно коя е най-популярната дестинация - тъй че не се изненадвайте, в случай че обичаният ви карибски остров или увеселителен тематичен парк не попада в класацията. Вместо това Гугъл се впуска в измененията в дестинациите за пъшестване, където американците са отишли - или просто се стремят да отидат - повече през 2019 година, в сравнение с предходни години.

И по този начин, ето какви са горещите трендове измежду туристическите дестинации:

1) Малдивите

Една попуялрна фотография на вили в морето в тази дребна южноазиатска страна елементарно изяснява нейната известност. Просто е красиво Съставен от верига от атоли, Малдивите са известни със своите курорти на един остров, полупрозрачни тюркоазени води и девствени коралови рифове.

Престоят във вила над водата на Малдивите е " наложително " за доста американци. Ето за какво не е изненадващо, че Conrad Maldives Rangali Island с първата в света надводна вила с подводна спалня, е извънредно известна. Една нощ там обаче, ва най-натоварения сезон, може да ви коства 38 000 $. Ето за какво 10 000 $ на нощ, отвън сезона, може и да наподобява, като " същинска кражба ".

2) Япония

Светът е удивен от Япония. Световната туристическа организация на Организация на обединените нации заяви, че от септември 2019 година Япония отбелязва втория най-голям растеж в интернационалните доходи от туризъм, след Австралия.

Да, Летните олимпийски игри 2020 са на разстояние половин година. Да, Япония трансформира главната потребност от хранене в същинско изкуство (което изяснява за какво столицата му Токио има най-вече заведения за хранене със звезди на Мишлен в света). И да, можете да карате колички по улиците на Токио, облечени като Батман. И всяка нация, трансформирала Kentucky Fried Chicken в годишна коледна традиция, е добре възприемана от американското население.

Но Япония има и друга страна; това е дом на трагични храмове, естествени луковици, ски от международна класа, вишните, цветя и хора, известни със своята вежливост.

3) Бора Бора

Бора Бора е завръщащата се история на 2019 година От 2000 година туристическите пристигания на това украшение на Френска Полинезия стартират да понижават. През 2009 година Club Med Bora Bora затвори вратите си.

Но последните няколко години бяха благосклонни. Интересът нараства. Хората в този момент търсят полети и курорти, макар че Гугъл Trends демонстрира, че наскорошните талази на интерес значително се предопределят от видеото на рапъра Лил Дърк „ Бора Бора “ и неподправените фотоси на Деми Ловато в бикини.

Дом на кристална лагуна и бели пясъци, Бора Бора е положително място за плуване с акули (приятния вид) и даже китове. Гмуркането е огромен бизнес в този тропически парадайс, който е ситуиран върху изгаснал вулкан.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР