Губернаторът на Истанбул Али Ерликая заяви, че броят на пострадалите

...
Губернаторът на Истанбул Али Ерликая заяви, че броят на пострадалите
Коментари Харесай

120 души са пострадали при инцидента с турски самолет

Губернаторът на Истанбул Али Ерликая съобщи, че броят на потърпевшите при тежкото кацане на самолета Boeing-737-800 на самолетна компания Pegasus Airlines се е нараснал до 120 души.

 © БГНЕС
" Самолетът направи тежко кацане заради неприятни метеорологични условия ", съобщи губернаторът по турската NTV. Той означи, че положението на ранените, като се изключи един или двама души, не провокира безпокойствие.

Ерлика обърна внимание на обстоятелството, че избавителните служби са реагирали неотложно на случая.

" Радваме се, че успяхме да избегнем най-тежките последствия. Например можеше да възникне пожар. Но, за благополучие, това не се случи. Летището към момента не работи ", сподели губернаторът.

На борда на машината, която при кацане излезе от пистата и се разцепи, са пътували 177 души - 171 пасажери и шестима членове на екипажа. Няма починали.

Самолетът, изпълняващ полета Измир-Истанбул, направи тежко кацане на летище „ Сабиха Гьокчен “, като излезе от пистата и се разцепи на три елементи.

Турската генерална прокуратура е почнала следствие на случая.
 © БГНЕС  © БГНЕС  Турски аероплан се разцепи на три при кацане Турски аероплан се разцепи на три при кацане
Турски аероплан със 177 души на борда излезе отвън пистата при кацане на истанбулското летище "Сабиха Гьокчен ". Машината е разцепена на три елементи. Ужас...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР