Групата Пусикет долс (The Pussycat Dolls) се събира отново 10

...
Групата Пусикет долс (The Pussycat Dolls) се събира отново 10
Коментари Харесай

Pussycat Dolls се събират 10 години след раздялата си

Групата " Пусикет долс " (The Pussycat Dolls) се събира още веднъж 10 години след раздялата си, заяви Би Би Си.

Новината е трябвало да бъде защитавана в загадка, въпреки клюки за нея да кръжат от дълго време. В последна сметка е била разкрита непредвидено по време на предаването X Factor: Celebrity, в което водещата вокалистка на групировката Никол Шерцингер е арбитър.

Вече публично е оповестено, че групата ще се събере в истинския си състав и ще изнесе девет концерта във Англия през април 2020 година.

The Pussycat Dolls се разделиха относително рано в кариерата си - през 2010 година, след едвам два издадени албума. Причината не е в неналичието на популярност или комерсиален триумф.

С шлагерите Stickwitu и Don`t Cha доближават първото място в английските чартове, а с песни като Jai Ho, Beep, Buttonz и When I Grow Up се подреждат в челните десетки по време на петте си взаимни години.

След раздялата им множеството се заемат с обособени свои планове. Най-популярна остава Никол Шерцингер, която записва един сполучлив солов албум, взе участие в продукции на " Уест енд ", а в последните години е известен арбитър в риалити шоуто за гении X Factor във Англия. До 2011 година тя имаше мощно отразявана в медиите съвсем 3-годишна връзка с водача от Формула 1 Луис Хамилтън. След това за известно време имаше близки връзки и с българския тенесист Григор Димитров и даже посети България дружно с него през 2017 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР