Групата на общинските съветници в Добрич от ГЕРБ-СДС излязоха с

...
Групата на общинските съветници в Добрич от ГЕРБ-СДС излязоха с
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС - Добрич с декларация: Отказват да присъстват на извънредната сесия на ОбС

Групата на общинските съветници в Добрич от ГЕРБ-СДС излязоха с декларация до медиите, в която отхвърлят да участват на изключителната сесия, свикана за 27 септември. Тя е във връзка противоречива докладна бележка за изменението на общия организационен проект на имот от над 1200 декара и неговото предопределение от земеделска земя в място за построяването на фотоволтаичен парк. 

През предходната седмица съветниците от ГЕРБ изпратиха сигнал и до КПКОНПИ за спор на ползи на кмета на Община Добрич Йордан Йорданов. 

По мотив върнатото от кмета Йорданов за ново разискване решение за изменение на общия организационен проект на парцел, благосъстоятелност на комерсиално сдружение, в което съучастник е майката на кмета Даниела Георгиева, общинските съветници от ГЕРБ са безапелационни, че изтъквам: „ те няма да вземат участие по никакъв метод в схеми, които облагодетелстват фамилията на кмета на Добрич “. Затова и те декларират отхвърли си да участват на изключителната сесия и допълват, че е неприемливо да се твърди, че едвам в хода на съвещанието от 19 септември кметът е открил, че докладната бележка не е прегледана в комисията за попречване и определяне спор на ползи. 

От своя страна през днешния ден претендентът за трети мандат за кмет на Добрич Йорданов съобщи, че подателите на този сигнал са същите, които пречат и с други сигнали на развиването на Добрич. 

Чуйте повече в репортажа на Мая Щърбанова:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg