Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет определи като заплаха

...
Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет определи като заплаха
Коментари Харесай

ГЕРБ в контраатака след нападките на Манолова към Фандъкова

Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет дефинира като опасност за извоюваните планове изказванията на Манолова за публичните поръчки,

В позиция във връзка изказвания на претендента за кмет на София Мая Манолова за публичните поръчки на града групата на ГЕРБ в СОС дефинира дейностите на Манолова като демонстрация на "опасна непросветеност за града ".

"С изказванията си за публичните поръчки, госпожа Манолова демонстрира цялостна липса на подготвеност за европейските планове, тяхната отбрана и осъществяване. Нейното държание е опасност за извоювани планове и реализирането на съответни ограничения за възстановяване непорочност на атмосферния въздух. До края на 2019 година София има опция да отбрани планове за екологичен превоз - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая ", се показва още в позицията.

В нея се споделя още, че никоя от размахваните от Манолова публични поръчки няма да завърши преди изборите. "В борбата на Манолова за София и лакомията за власт жертва са жителите ", показват от ГЕРБ.

Както "Банкеръ " заяви, подкрепеният от Българска социалистическа партия претендент Мая Манолова упрекна настоящия градоначалник, че ще похарчи непрозрачно 80 млн. лева за електробуси два дни преди провеждането на вота. Бившият омбудсман позволява, че датите са подбрани по този метод, с цел да няма време да се развихри скандал с авансово избрания спечелил претендент.

В отговор Фандъкова съобщи, че съперникът й не е осведомен за изискванията и периодите по оперативните стратегии. "Ако се съобразяваме с изборите, това значи да лишим града от тази голяма опция - това са 217 милиона лв., които ние успяхме да защитим по оперативната стратегия. Има си периоди, би трябвало да се работи без значение от всевъзможни избори. И последно да я успокоя още веднъж - в действителност протоколите и приключването на тези поръчки, за които тя приказва, ще бъдат със периоди, които ще бъдат по времето на новоизбрания кмет ", изясни в допълнение столичният кмет.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР