Група служители на Ford, обединени от страстта си към велосипедите, демонстрираха уникална

...
Група служители на Ford, обединени от
страстта си към велосипедите,
демонстрираха уникална
Коментари Харесай

Служители на FORD с уникално яке за велосипедисти

Група чиновници на Ford, обединени от страстта си към велосипедите, демонстрираха неповторима разработка, която дава обещание да предложи значително по-висока сигурност за велосипедистите при ежедневното им придвижване в градска среда.

Разработката на екипа на Ford представлява умно яке, което с изключение на, че прави носещият го по-ясно отличим, му оказва помощ и да намира точния път към крайната си дестинация без да е належащо да поглежда към екрана на смарт телефона или навигационната си система.

Умного яке разполага със специална диодна система в ръкавите, която се активира когато велосипедистът реши да завие в едната или другата посока. Навигацията пък се осъществява посредством вибро-мотори, отново интегрирани в ръкавите, като те подсказват на индивида накъде да завие. В задната долна част на якето и ръкавите също по този начин има алена диодна сигнална лента, която се задейства когато велосипедистът понижава скоростта.



От Ford споделят, че все още уникалното яко е единствено първообраз, само че от компанията вече са почнали развой по регистрирането на патенти за някои от неговите отличителни функционалности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР