Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта.

...
Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта.
Коментари Харесай

ММА бойци нахлуха в Министерството на спорта

Група състезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта. На място има полиция и жандармерия.

В четвъртък говорителят на служебното правителство Антон Кутев съобщи, че е изкарал един час в Министерството на спорта и схванал за какво ММА бойците се занимават с политика - тъй като печелят повече от нея, в сравнение с от спорт.  на 16 юни представителят на служебното държавно управление Антон Кутев разгласи, че посредством Министерството на спорта са раздадени непрозрачно към 5 млн. лв.. Служебният министър на спорта Андрей Кузманов заяви при започване на седмицата, че през последните години състезания в спортното министерство по стратегии за осъществяване на юношески действия, предварителна защита на хазарта и предварителна защита на наркотични зависимости, са провеждани без външни оценители и без критерии за присъединяване.

" Станислав Недков ни будалка. Федерацията, която той ръководи, е получила над 1 млн. лв..  Тези 220 хиляди лева, за които приказва той, са единствено по програмата за предварителна защита на зависимостите. Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хиляди лева, получавани са средства и по други стратегии ", разгласи Кутев.

По-рано някогашният министър на спорта Красен Кралев дефинира като операция обвиняванията на служебното правителство за злоупотреби със средствата по стратегии за юношески действия. По думите на Кралев от стратегиите са се възползвали десетки спортни и юношески организации от цялата страна. Той посочи, че сумите са били не милиони, а 30 до 40 хиляди лв. годишно на извоюван план.

Очаквайте детайлности!

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР