Група републиканци начело с члена на Камарата на представителите на

...
Група републиканци начело с члена на Камарата на представителите на
Коментари Харесай

Fox News: Тръмпистите в Конгреса настояват да се прекрати помощта за Украйна

Група републиканци отпред с члена на Камарата на представителите на американския Конграс Мат Гейц приготвиха проеторезолюция " Относно умората от Украйна ", в която приканват да се приключи военната и финансова помощ за Киев и да се упорства и способства за спокойно съглашение мужду Украйна и Русия. Това. 
 
В резолюцията, дело на Гейц и още 9 републиканци, се отбелязва, че от началото на пълномащабната съветска инвазия в Украйна на 24 февруари м.г. Съединени американски щати са дали на Киев повече от $110 милиарда финансова, военна и филантропична помощ, включително помощ в областта на защитата за $27,4 милиарда
 
Документът изброява предаденото на Киев военно съоръжение, а по този начин също се цитират думи на представители на Пентагона, че тази помощ " съществено е изтощила запасите на Съединени американски щати, което е отслабило готовността на Съединените щати за евентуалин спор ". 
 
Тръмпистите също така настояват, че поддръжката за Украна от страна на Съединени американски щати е довела до растеж на жертвите измежду гражданското население, които по американски оценки са към 40 000. 
 
Вместо за помощ за Украйна, тези средства съгласно тях, трябвало да се насочат за решение на вътрешни проблеми, преди всички миграционната рецесия. 
 
" Америка се намира в положение на управляем крах и той ще се ускорява, в случай че продължим да харчим парите на данъкоплатците за една външна война. Трябва да преустановим всякаква помощ за Украйна и да желаяме участниците в този спор неотложно да реализират спокойно съглашение ", декларира Гейц. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР