Група Equinox“ ще търси място сред най-добрите в Лисабон Тази

...
Група Equinox“ ще търси място сред най-добрите в Лисабон Тази
Коментари Харесай

Група „Equinox“ ще търси място сред най-добрите в Лисабон

Група „ Equinox “ ще търси място измежду най-хубавите в Лисабон Тази вечер в Лисабон българските представители в състезанието Евровизия „ Equinox “ излизат на генерална подготовка . Тя обаче ще бъде тъкмо толкоз значима, колкото утрешният първи полуфинал, който ще се излъчва по националните малките екрани в цяла Европа и Австралия.
 

Довечера жури комисии от 18 други страни ще слагат оценки върху най-хубавите осъществявания . Телевизионното лъчение, по време на което и фенове от цяла Европа ще могат да гласоподават, стартира във вторник в 22.00 ч. А то има същата тежест като генералната подготовка през днешния ден.
 
Крайният резултат се образува на база по 50% от вота на публиката и този на музикалните експерти.
 

Група „ Equinox “ не се тормози за представянето си в идващите два дни, защото „ чакаме България да се класира на финала в събота и тогава да се борим за място измежду най-хубавите “ , споделят изпълнителите.
 

Дарик научи, че към този момент са нанесени окончателните промени в хореографията ни , като екипът зад песента „ Bones “ в последна сметка е решил да заложи на относително по-изчистено осъществяване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР