Група чужди туристи са били докарани и настанени в хотел

...
Група чужди туристи са били докарани и настанени в хотел
Коментари Харесай

Борисов възмутен от туроператори: Затворихме хотел на Лъвов мост, докарали чужди туристи

Група непознати туристи са били докарани и настанени в хотел на " Лъвов мост ", заяви министър председателят Бойко Борисов на брифинг. Районът там е отцепен. Борисов нахока туроператорските компании, които са довели чужденците посред епидемията от ковид.

Почти всички страни започнаха да вкарват ограничения, които България стартира да вкарва още от 28 февруари. Някои закъснели, а някои страни разрушават репутацията на Европейски Съюз. Наши сънародници, които са спрени безусловно непозволено, ще бъдат прекарани да си дойдат в България. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов

" Бих го разделил на две групи – едните, които бедстват, други, които желаят да се приберат, дублирам, биват спирани безусловно непозволено. Другата група е на тези, които са тръгнали по екскурзии, когато целият свят се опасяваше от ковид ", съобщи Бойко Борисов.

" Тези, които ще се приберат в България, в случай че не желаят да попаднат под ударите на закона, би трябвало да се приберат у дома и да останат 14 дни. С новите промени доста ясно са уредени връзките с хората, които не съблюдават карантинния интервал. Ако първо обичат себе си и своите близки, те би трябвало да я спазят ", предизвести министър председателят.

Ако мислите, че е прелестно да затваряш един град, да се ангажират служители на реда, по никакъв начин не е прелестно. Цял хотел на „ Лъвов мост “ е под карантина, откакто туроператорите са довели английските туристи от Банско там, стана ясно от думите на Борисов.

България я дават за образец за бързите и съответните ограничения, похвали страната ни Борисов. И добави, че е взето решение, с дребни изключения, за затваряне на границите с трети страни за 30 дни.

" Единственото потвърдено лекарство досега е асоциализацията. Максимум по един човек да пазари в магазина ", прикани Борисов. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР