Група българи висят с часове на летище Лутън край Лондон

...
Група българи висят с часове на летище Лутън край Лондон
Коментари Харесай

Българи висят с часове на летище Лутън. Wizz Air продали пов...

Група българи висят с часове на летище Лутън край Лондон и към момента не знаят дали ще се могат да се качат в самолета. Причината е, че от компанията  Wizz Air са продали повече билети от местата, с които разполагат. Полетът за Пловдив закъснява с повече от час. Самолетът трябваше да кацне на аеропорта край Крумово в 21,35 часа. На хората без места е обяснено, че ще схванат дали ще пътуват, откакто всички клиенти на компанията със непокътнати места се качат.

„ Закупил съм билет преди 3 седмици. Пътувах 2 часа от центъра на Лондон до летището в Лутън, имам уговорени срещи в Пловдив, а не знам по кое време ще дойде. В последния миг разбирам, че щом не съм запазил място, няма гаранция, че ще хвърча. Защо тогава са ми продали билет ”, съобщи за „ Марица ” пловдивчанин, който е в групата на чакащите.

От самолетната компания му обяснили, че няма решение на проблема. Ако не се намерило място в самолета, щели да му обезпечат хотел и ще би трябвало да чака до събота, когато е идващият полет до Пловдив.  

„ Ситуацията не е необикновена. От Wizz Air постоянно продават повече билети от местата в самолета. Лошото е, че излъганите клиенти не могат по никакъв метод да защитят правата си ”, разяснява пред „ Марица ” експерт с опит в работата с нискотарифните самолетни компании.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР