Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание

...
Груба политическа грешка е това, че ГЕРБ изпразниха от съдържание
Коментари Харесай

Крум Зарков с коментар за ГЕРБ и ЦИК

Груба политическа неточност е това, че ГЕРБ изпразниха от наличие политиката ни. Ние подкрепихме утвърждението на протокола за присъединението на Северна Македония към НАТО и отвън зала. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Миналата седмица стана ясно, че има четири партии, които се усещат добре в Народно събрание и една, която счита, че този парламент не работи добре. Някой вършат единствено звук, а други работят. Парламентът самичък се направи за посмешище. За нас дневният ред е напълно друг ", сподели още той.

"За нас дневният ред е напълно друг. Проблемът с изборните описи е комплициран, не тъй като умряли хора гласоподават, а това, че системата не може да засича българските жители, които са избрали да живеят в чужбина, само че не са си заличили адресите в страната ни. Тези празни имена се употребяват за операции ", добави ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

"Върховенството на закона е за всички, даже тези на власт. Този парламент се прочу с обстоятелството, че всяка седмица изместват периоди. Нищо не е несъмнено ", разяснява Зарков.

"Законът постановява, че този състав на ЦИК е определен за 5 години. ЦИК не е на Българска социалистическа партия и на ГЕРБ, съставът се избират по партийни квоти. Законът би трябвало да се извърши. В ЦИК няма партийни поръчения, комфортни или неуместни за някой е второстепенен въпрос ", разкри той.

"БСП има явен проект за деяние, ще следим какво се случва. Българска социалистическа партия остава на място ", приключи Крум Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР