Грозни сцени на почивката на мача Лудогорец (U19) – Банско,

...
Грозни сцени на почивката на мача Лудогорец (U19) – Банско,
Коментари Харесай

Биха съдията на Банско - Лудогорец, мачът прекратен след 45 минути игра

Грозни подиуми на почивката на мача Лудогорец (U19) – Банско, игран на стадион „ Цар Самуил “ в Петрич, прекратиха спаринга, оповестява struma.bg. Двата тима на вятъра чакаха съдийската тройка, ръководена от благоевградчанина Благой Манов, да излезе за втората част. Оказа се, че основният рефер е бил ударен от футболиста на козлите Христо Петров, като при стълкновението е бил строшен и мобилният телефон на съдията. След като стана ясно, че Манов няма може да продължи да извършва отговорностите си, футболистите се прибраха в съблекалните.

Предисторията на екшъна евентуално се корени в изгонването на Петров от терена няколко минути преди паузата, когато нападателят за броени секунди получи поредно жълт и червен картон. Начаса бе извикан полицейски патрул, който да проверява похищението върху Манов. Повече светлина по екшъна хвърли новият изпълнителен шеф на „ Банско “ Крикор Румян:

„ Ръководството на клуба в мое лице и в лицето на спортния шеф Петко Медвецки остро осъдихме проявата на нашия футболист. Най-малкото, с което Христо ще се размине, е солена санкция, обмисляме и разлъка с него. Вече търсим нов нападател. Уверявам ви, че сходно деяние няма да бъде толерирано, тъй като би довело до рецидив. Уверявам ви, че до момента сходен случай в клубната ни футболна история не е имало. Поднасяме извиненията си на съдиите, футболистите на „ Лудогорец “ и уредниците на мача. Дано поради този изолиран случай не бъдем нарочени от съдийската колегия през пролетния дял на шампионата “, разяснява някогашният публицист.

Реферът Бл. Манов е описал в детайли случая в отчета си, с което вещае дълга насилствена отмора за Хр. Петров.

До спирането на срещата голове не бяха маркирани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР