Грозен конфликт разтърси музикалните среди и напомни колко жестоки могат

...
Грозен конфликт разтърси музикалните среди и напомни колко жестоки могат
Коментари Харесай

Андреа и Симона Загорова си дърпат микрофона

Грозен спор раздруса музикалните среди и подсети какъв брой жестоки могат да бъдат фолк-певачките, с цел да се отърват конкуренцията. Андреа, което към този момент страни от лекия род, влезе конфликт с щерката на Глория – Симона. Случката се разиграла преди дни, когато ексизгората на Кубрат Пулев била на присъединяване на по-младата си колежка и я помолила да й даде микрофона, с цел да попее малко. Симона отказала, а Андрей се прибира гневна вкъщи и излива гнева си в мрежата. Бившата на Кубрат Пулев пше няколко фрази срещу Симона, които бързо изтрива.



"Майка ти е велика певица. Започни да се учиш...bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам за какво толкоз се тормози " - написа Андреа на шльокавица и с правописна неточност. Блондинката очевидно не е научила в учебно заведение, че "не знам " се написа настрана, за разлика от "неграмотен ". Андреа продължи с рецензията към дъщерята на Глория.



"Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо онлайн, само че ти сграбчи микрофона от устата ми и ми потвърди първокласна колегиалност #възпитание " - добави сапаревобанската русокоска, която не смята за нужно да употребява запетайки.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР