Grinding Gear Games разкриха през тази седмица The Forbidden Sanctum,

...
Grinding Gear Games разкриха през тази седмица The Forbidden Sanctum,
Коментари Харесай

Видео към Path of Exile представя следващото допълнение към играта

Grinding Gear Games разкриха през тази седмица The Forbidden Sanctum, идващият експанжън и Challenge лига за Path of Exile.

Забраненото светилище се явява антично скривалище на рицарите, прикрито под руините на Fellshrine Ruins. Изоставено преди доста епохи, то се управлява от антично и тъмно зло, с което ще се наложи да се справите, с цел да откриете надълбоко заровените секрети тук и вземете скъпа компенсация за това. Още със стъпването си в светилището, вие ще откриете карта на разположението на залите в него и разположените там съкровища. Тя обаче не дава цялостна картина на светилището и с всяка позволена от вас неточност, решимостта ви отслабва и когато тя завърши, завършва и вашето втурване в светилището. Но не си мислете, че идващото преиграване ще реши проблемите ви, тъй като всяко ново влизане в светилището ще показа ново разположение на залите и скритите в тях беди. А не всичко ще е против вас тук, защото имате шанс ще откриете специфичния вълшебен шадраван, посредством който ще може да възстановите част от решимостта си, както и благословии, които ще ви оказват помощ в напредъка ви.

След като се справите с някое от създанията, които ще се изправят против вас, вие ще получавате достъп до Aureus, специфичните златни монети, употребявани от рицарите за търговия. Докато няма да може да ги изнасяте от светилището, те могат да са ви доста потребни при срещането на търговец, който ще ви предлага скъпи предмети, които ще ви оказват помощ за пътя ви на открито. Освен чудовища и по-дребни босове, по пътя си към крайната борба с тайнствената същина, контролираща светилището, вие ще се натъкнете на и на могъщи врагове в края на всеки етаж тук – Пазителите на светилището.

Експанжънът ще донесе със себе си и разнообразни други изненади, като подмяна на мод-системата за чудовища Archnemesis, налагането на повече баланс в играта, нови именити предмети и награди, както и напълно новия режим Ruthless. Той ще ви направи много безсилен, лишавайки ви от достъп до по-голямата част от предмети, които могат да ви влязат в изгода, лимитирани крафтинг качества, само че за сметка на това много по-удовлетворяващ.

„ Той е надалеч по-труден, само че превъзмогването на тази компликация е високо отблагодаряваща се на състезател. В свят, в който предметите са надалеч по-малко от нужното, всяко продобиване на подобен има капацитета да бъде предмета, посредством който да спечелите всичко “, пишат Grinding Gear.

Path of Exile: The Forbidden Sanctum излиза за лични компютри на девети декември, а за конзолите – на 14.12.2022.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР