Гримьорът Цецо Андреев, който плю яко срещу фолк певицата Емануела,

...
Гримьорът Цецо Андреев, който плю яко срещу фолк певицата Емануела,
Коментари Харесай

И Цецо заряза Златка, предпочита Емануела

Гримьорът Цецо Андреев, който плю крепко против фолк певицата Емануела, в този момент към този момент е нейн първи другар. Той към този момент дори не е по този начин непосредствен със Златка Райкова, с която не пропускаха да се снимат най-малко един път седмично за обществените си мрежи. А в този момент на нейно място май се е разположила фолк фурията Емануела, с която Цецо имаше страхотни кавги и разправии с брутални обиди в Къщата на " ВИП Брадър ", на които стана очевидец цяла България.

Реклама
За помиряването на Цеци и Еми HotNews писа първи преди няколко месеца. Тогава единствено гримьорът беше този, който показа общия си кадър с певицата. Очевидно до тогава тя към момента е държала на страна Андреев, познавайки го добре, че постоянно се демонстрира като " обърни филия ". С днешна дата е допустимо изпълнителката на " Таралеж " да му е дала прошка непристойното държание към дама и към този момент е явно и от нейния профил в Инстаграм, че още веднъж са приятелки

Покрай близостта си с Емилия Цветкова - както са същинските имена на звездата, майсторът на макияжа е попрекъснал топлата си връзка с русата Златка. Последният им общ кадър е от преди 4 месеца, вижда се в Инстаграм профила му. Възможно ли е плеймейтката да му е била шута откакто завърши и с Благой Георгиев, питат се в средите, а на Цецо очевидно не му пука, тъй като към този момент си има нова фаворитка - Емануела. Двамата даже започнаха да вършат взаимни клипчета за Тик Ток. В едно от тях даже усимват прословутата си кавга в Брадъра.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР