Григор Димитров ще започне участието си на демонстративния турнир World

...
Григор Димитров ще започне участието си на демонстративния турнир World
Коментари Харесай

Димитров ще играе три мача на смесени двойки на World Tennis League

Григор Димитров ще стартира присъединяване си на демонстративния шампионат World Tennis League в Дубай на 20 декември. Това стана ясно след публикуването на програмата за груповата фаза на шампионата. Първата ни ракета ще играе на смесени двойки с Паула Бадоса, а техни съперници ще бъдат Доминик Тийм и Анет Контавейт.

Впоследствие Димитров го чакат още два мача от този вид. На 21 декември той ще сплоти сили с Арина Сабаленка за конфликт с Бианка Андрееску и Андреас Сепи, а два дни по-късно първата ни ракета още веднъж ще излезе на корта един до друг с Бадоса, като този път от другата страна на мрежата ще бъдат Гаел Монфис и Саня Мирза.

В шампионата ще вземат присъединяване четири тима, които включват играчи и от двата Тура. Димитров е част от отбора на Соколите, като с изключение на него, Бадоса и Сабаленка в състава е и Новак Джокович. Надпреварата ще се организира от 19 до 24 декември. Слоганът на шампионата е „ Най-великото шоу на корта “, а за положителното въодушевление на почитателите ще се погрижат международни музикални звезди от ранга на Армин ван Бюрен, Tiesto и Ne-Yo.

tenniskafe.com

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР