Григор Димитров ще участва в новосъздадената Световна тенис лига, срещите

...
Григор Димитров ще участва в новосъздадената Световна тенис лига, срещите
Коментари Харесай

Гришо с Джокович и други звезди на смесен турнир преди Коледа

Григор Димитров ще взе участие в новосъздадената Световна тенис лига, срещите от която ще се играят преди Коледа от 19 до 24 декември в Дубай, заяви египетската спортна журналистка Реем Абулеил в " Туитър ".

В шампионата ще се включат осем мъже и осем дами, които ще бъдат разпределени в четири тима. Тимовете ще играят по системата всеки против всеки, а в последния ден двата най-хубави състава ще се изправят един против различен на финала. В обособените мачове ще има срещи на сингъл и на смесени двойки, като спечелилите ще бъдат определяни в два сета, а при тъждество в тях ще се играе решителен тайбрек.

При мъжете, с изключение на Димитров, ще се състезават 21-кратният първенец от Големия шлем Новак Джокович (Сърбия), Александър Зверев (Германия), Феликс Оже-Алиасим (Канада), Доминик Тийм (Австрия), Ник Кирьос (Австралия), Рохан Бопана (Индия) и Гаел Монфис (Франция).

Списъкът с дамите се оглавява от лидерката в международната класация и победителка в Откритите шампионати на Франция и Съединени американски щати през този сезон Ига Швьонтек (Полша), а в него са още шампионката от " Уимбълдън " Елена Рибакина (Казахстан), Анет Контавейт (Естония), Паула Бадоса (Испания), Арина Сабаленка (Беларус), Симона Халеп (Румъния), Бианка Андрееску (Канада) и Саня Мирза (Индия).
 Григор Димитров отхвърли присъединяване на идващия си шампионат Григор Димитров отхвърли присъединяване на идващия си шампионат
Жребият за установяване на съставите на тимовете ще се състои на 1 ноември.

Организаторите акцентират, че като се изключи че в Световната тенис лига ще се изявяват някои от най-хубавите играчи в света, след края на мачовете всяка вечер закупилите билети за шампионата ще получават опция да участват и на специфична музикална стратегия " Най-голямото шоу на корта " с присъединяване на водещи реализатори от целия свят, като наличие към този момент са удостоверили световноизвестните нидерландски диджеи Тиесто и Армен ван Бюрен.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР