Григор Димитров ще изиграе късно тази вечер двубоя си от третия

...
Григор Димитров ще изиграе късно тази вечер двубоя си от третия
Коментари Харесай

Григор Димитров на корта след полунощ

Григор Димитров ще изиграе късно тази вечер дуела си от третия кръг на Мастърса в Маями.

Българинът през вчерашния ден прекъсна серията си от две следващи провали и наподобява преодолял контузията, която го принуди да се откаже в Индиън Уелс, съдейки по извънредно нападателната му игра и цели 23 направени аса, които го изведоха до триумф на старта над Ян-Ленард Щруф, предава tennis.bg.

Сега обаче тестването през родния представител е надалеч по-сериозно, тъй като той ще премери сили с десетия подложен Яник Синер, който през този сезон се намира в невероятна форма и може да се похвали със спечелването на една купа и достигането на още един край.

През предходната седмица пък италианецът се класира за финалната четворка в Индиън Уелс, като в хода на шампионата в профил миналогодишния първенец Тейлър Фриц и несъмнено е един от състезателите в най-хубава моментна форма. Любопитното е, че Григор е спечелил единствената си досегашна среща с младока, единствено че тя датира от Мастърса в Рим през 2019-та, когато Синер се намираше на 81-во място в международната класация и беше още младеж.

Сблъсъкът сред Димитров и южнотиролеца е подложен под номер пет в програмата на корт Grandstand и ще стартира не преди 01:00 часа българско време. Вие пък още веднъж ще може да го наблюдавате на нормалните линкове в нашия уебсайт, а за нас оставя да се надяваме, че нашият съотечественик ще откри сили да доближи за трети път през кариерата си до осминафиналите във Флорида. Пълна стратегия за корт (започват не преди 18:00 часа) 1. Алехандро Давидович Фокина - Томи Пол 2. Белинда Бенчич - Еатерина Александрова (не преди 20:00 часа) 3. Петра Квитова - Дона Векич 4. Барбора Крейчикова - Мадисън Кийс 5. Григор Димитров - Яник Синер (не преди 01:00 часа)  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР