Григор Димитров се изправя срещу световния №3 и настоящ шампион

...
Григор Димитров се изправя срещу световния №3 и настоящ шампион
Коментари Харесай

Australian Open НА ЖИВО: Григор Димитров - Доминик Тийм 6:4, 6:4

Григор Димитров се изправя против международния №3 и сегашен първенец на US Open Доминик Тийм в един от най-интригуващите мачове от днешната стратегия на 1/8-финалите на Australian Open.
Както първата ни ракета, по този начин и австриецът се намират в чудесна форма от началото на шампионата и упованията на всички почитатели и специалисти са за бърз и атрактивен тенис.
 Ето кой ще е идващият противник на Григор Димитров в Мелбърн Ето кой ще е идващият противник на Григор Димитров в Мелбърн
Третият подложен в схемата на Откритото състезание на Австралия Доминик Тийм ще срещне Григор Димитров на осминафиналите на шампионата от...
Доминик Тийм стартира мача по-добре и завоюва първия гейм, като първи съумя да доближи и до пробив в сервиса на българина. Димитров обаче сподели темперамент и направи мигновен рибрейк.
Бекхендът на Димитров стартира да носи доста проблеми на Тийм и в добавка с много непредизвикани неточности на австриеца Григор реализира още един пробив, който се оказа задоволителен за спечелването на първия сет.
В откриващия гейм на втората част Димитров навакса пасив от 15-40, след което на три пъти доближи до брейкпойнт. Този път обаче Тийм устоя на натиска на първата ни ракета и не му разреши да пробие сервиса му.
Отново Тийм стигна първи до пробив в четвъртия гейм, само че отново отговорът му беше бърз и безапелационен рибрейк. И още веднъж по сюжет от първия сет българинът реализира още един пробив и завоюва изрично последното си подаване и затвърди преднината си с ново 6-4.
 Григор Димитров не загуби даже гейм и е във втората седмица на Australian Open Григор Димитров не загуби даже гейм и е във втората седмица на Australian Open
6:0, 1:0 и отричане - това е равносметката за Григор Димитров в мача му от третия кръг на тазгодишния Australian Open. Нашето момче иг...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР