Григор Димитров откри новия сезон по отличен начин и показа

...
Григор Димитров откри новия сезон по отличен начин и показа
Коментари Харесай

С поглед към Ротердам: Григор тренира в академията Муратоглу заедно с Медведев

Григор Димитров откри новия сезон по отличен метод и сподели тенис заслужен за челната десетката на света. Българинът позволи загуби на австралийска земя само от финалистите в Мелбърн, а точно Новак Джокович и Стефанос Циципас, като самият 22-кратен първенец от Шлема призна, че е изпитал съществени равнища на напрежение в дуела си с хасковлията и всичко се е решило от няколко точки.

Вполедствие Димитров трябваше да се включи на тазседмичната конкуренция в Монпелие, само че избра да отдели малко повече време за тренировки и ще го забележим назад в Тура за ATP 500 надпреварата в Ротердам, което ще започва още идния понеделник.

В момента пък Григор е краткотраен посетител в академията на Патрик Муратоглу, а през днешния ден имаше опцията да организира подготвителна сесия с Даниил Медведев, който също е гражданин на Монте Карло и целогодишно употребява базата на френския експерт за подготовка.

Самият Медведев също ще вземе присъединяване на шампионата в нидерландския град и в действителност двамата с Димитров биха могли да се срещната още на старта, защото нашият съотечественик няма да е измежду поставените играчи в главната скица, а ето и малко видео от днешното занятие на първата ни ракета и някогашния първенец от US Open:
   View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР