Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември

...
Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември
Коментари Харесай

Иска ли Лолита Османова да промени Григор Димитров

Григор Димитров и Лолита Османова потвърдиха връзката си през декември 2020 година, откакто няколко месеца я пазеха в загадка. Оттогава обаче двамата рядко са засичани дружно, като през несъмнено време се появяват клюки, че са се разделили.
 Григор Димитров, Пинк, Робин Тик, Виктория Азаренка и мачът сред тях
Какво вършат дружно Григор Димитров и Пинк

Събира ги добра идея

Те са подклаждани главно от самата Лолита Османова, която употребява профила си в обществените мрежи, публикувайки метафизичен разсъждения, свързани с любовта, раздялата и така нататък

Наскоро рускинята показа обява, озаглавена " Обичам го, само че желая да го трансформира ". В поста Лолита споделя, че доста постоянно получава запитвания от девойки, които живеят с някого, само че желаят да го трансформират по собствен усет.

" За да разберете какъв брой е мъчно да измененията различен човек, представете си какъв брой мъчно е да измененията себе си ", написа хубавицата. Тя продължава с думите, че човек към този момент е развил несъмнено мислене, темперамент, възгледи за живота, полезности и привички. " И тогава внезапно някой взема решение (дори в случай че това е обичана жена), че би трябвало да ви промени по някакъв метод. Не става по този метод Просто, не започвайте връзка, в случай че индивидът не ви подхожда. "

Лолита Османова приключва с думите, че в една лекция е чула нещо доста интересно - отговор на въпроса по какъв начин един мъж се усеща в действителност обичан. По думите ѝ определящи са три фактора: да се нуждаем от него, да го одобряваме подобен какъвто е и да му дадем нужната независимост. Освен тематиката за разликите и любовта, рускинята неотдавна засегна и друга - тази за раздялата, отговаряйки на въпроса по какъв начин да преживеем загуба, в случай че са ни зарязали.
 Григор Димитров, Самар Джашан Сатамиан и имат ли връзка тенисистът и художничката
Това ли е новата жена в живота на Григор Димитров

Занимава се с изкуство

Всички тези разсъждения на Лолита в обществените мрежи станаха причина почитателите на българския тенисист откровено да се съмняват, че двамата към момента са дружно. Особено поради слуховете (макар и малко вероятни), че Григор Димитров има връзка с художничката от йорданско-палестински генезис - Самар Джашан Сатамиан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР