Григор Димитров и Лолита Османова наистина са заедно. След известно

...
Григор Димитров и Лолита Османова наистина са заедно. След известно
Коментари Харесай

Григор и Лолита са заедно!

Григор Димитров и Лолита Османова в действителност са дружно. След известно време на спекулации, българският тенисист разгласява стори в " Инстаграм ", а на фотографията е прегърнал русокосата хубавица.
Снимка: Instagram
Снимката наподобява е направена на " Моста на влюбените " в Анеси, един от най-красивите средновековни градове на Франция. Историческият му център е наобиколен от канали..

Рускинята също разгласява кадър в " Инстаграм ", като е снимала десетките катинари на любовта, заключени на въпросния мост.

За връзка сред Димитров и дъщерята на съветски олигард се заприказва още на шампионата във Виена, когато Лола гледаше мачовете му от неговата ложа и се радваше на триумфите му.

Наскоро Димитров, който приключи сезон 2020 на 19-о място в международната класация по тенис, разгласява редица фотоси от разходка из красиви места, предоставящи живописни гледки.

Феновете му обаче заподозряха, че не си почива самичък, а с Лолита, защото в нейния профил в " Инстаграм " фрагментите бяха от сходни местоположения.

Снимка: Instagram

Лолита е на 25 години. Нейният татко Елдар Османов има бизнес в областта на енергетиката. В изявления от последните години се споделя, че компанията му не е в цветущо положение и даже е измамен под правосъдна отговорност за монопол.

Лолита има един брак зад тила си със сина на арменския милиардер Алберт Авдолян (собственик на телекомуникационна компания) - Гаспар.

Иначе самата русокоска играе тенис, само че не на професионално равнище, а единствено с цел да поддържа страхотния си външен тип. Лола е била обещаващ гений, до момента в който не се сблъсква с травми и психическото напрежение.

Снимка: Instagram

Тя живее в Монако (където най-вероятно са се срещнали с Григор Димитров) и работи като изпълнителен шеф на списание за първокласни артикули.

За последно българинът обявява обществено своя сантиментална връзка преди години, когато беше дружно с Никол Шерцингер. От 2012 година до 2015 година роденият в Хасково тенисист се радваше на поддръжката и любовта на друга рускиня и негова колежка - някогашната номер 1 в света Мария Шарапова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР