Грейнаха светлините на елхата и гирляндите по главните улици на

...
Грейнаха светлините на елхата и гирляндите по главните улици на
Коментари Харесай

Царица на розите запали Коледната елха в Карлово

Грейнаха светлините на елхата и гирляндите по основните улици на Карлово. С назад преброяване десетки деца и възрастни дружно кмета на общината доктор Емил Кабаиванов и първата подгласничка на Царицата на розите Мария Чолакова отброиха мига, в който ярка светлина огря елхата.

" Предизвикателствата на времето няма да спрат. Те са, с цел да ги преодоляваме с съгласие, с религия, с почитание и обич към околните! Затова би трябвало да бъдем мощни като каменен бряг, в който вълните се блъскат и се разрушават. Добро въодушевление, радостни празници и триумф на всички – от най-малките до най-големите! Бъдете здрави! ", пожела кметът на Карлово.

" В навечерието на най-светлия празник Коледа и настъпването на Нова година да сме дружно с най-близките си хора, изпълнени с вяра за по-добро бъдеще ", пък бе посланието на Мария Чолакова.
свързани новини1776на 31.10.2021
В очакване да заблестят коледните светлини, привет към всички насочиха с празничните си осъществявания Вокална група " КарлоВойс " и Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Кметът Емил Кабаиванов съобщи пред карловци че Празникът на розите през идната година, посрещането на Коледа и всички празници на общината ще бъдат на актуализирания площад " 20 юли ". Сега централното място на града е в ремонт, той ще бъде приключен през пролетта.

В обичайна гала за запалване на светлините на елхата участваха ръководителят на Общинския съвет Доньо Тодоров, общински съветници, заместник-кметът Данка Люртова, секретарят на общината Стефан Стефанов, полковник Мирослав Костадинов – заместник-командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, кметове на обитаеми места, първата подгласничка на Царицата на розата за 2021 година - Мария Чолакова, доста поданици на почетоха тържеството.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР