Грешните стъпки на футболиста на Ростов Павел Мамаев нямат край.

...
Грешните стъпки на футболиста на Ростов Павел Мамаев нямат край.
Коментари Харесай

Руска футболна съпруга търси любовницата на мъжа си през "Инстаграм"

Грешните стъпки на футболиста на " Ростов " Павел Мамаев нямат край. След като през 2018 година откакто пребиха различен човек, в този момент наподобява, че нападателят ще би трябвало да дава пояснения пред... брачната половинка си.

Красивата Алана Мамаева употребява профила си в обществените мрежи, с цел да попита коя е дамата, с която Павел разменя любовни известия.

Снимка: Instagram

Оказва се, че брюнетката е схванала, че нейната половинка още веднъж ѝ изневерява. Този път обект на интерес от страна на Мамаев е испанката Ирен Гарсия Морено. Алана твърди, че Павел и любовницата му са почнали връзката си по време на лагера на " Ростов " на Пиренейския полуостров. За откриването на въпросната дама ѝ помогнали почитателите в обществените мрежи, които разполагаха със фотография на персоналната карта на дамата.

Снимка: Instagram

" Мислеше, че като го прави в Испания няма да схвана. Знам всичко ", написа Мамаева.

Няколко часа по-късно тя иронично написа " Благодаря на " Ростов " за лагерите ", а по-късно изтри въпросните изявления.

Снимка: Instagram

Самата Ирен също употребява обществените мрежи, с цел да съобщи, че ще предприеме правосъдни дейности против Алана, защото е разгласила персоналните ѝ данни и телефонния ѝ номер.
View this post on Instagram

33-годишната Алана един път към този момент елементарни невярност на Мамаев. За нея тя описа, до момента в който брачният партньор ѝ беше в пандиза. Тогава брюнетката беше безапелационна, че всичко е в предишното, а след изтърпяването на наказването зад решетките Паша я кара да се влюбва в него още веднъж и още веднъж.
View this post on Instagram

Павел и Алана, която има свое предаване, в което споделя за пластични интервенции, са семейство от 2013 година насам и имат една щерка - Алиса.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР