Гръцкото правителство ще раздаде щедри бонуси в края на годината

...
Гръцкото правителство ще раздаде щедри бонуси в края на годината
Коментари Харесай

Гърция раздава щедри бонуси на бедните за Коледа

Гръцкото държавно управление ще раздаде великодушни бонуси в края на годината на хора с ниски приходи. Право на тях имат и българските жители, които работят и заплащат налози в Гърция. Повече от 200 000 уязвими семейства ще получат бонус до 900 евро по Коледа.

Извънредната финансова поддръжка тази година ще бъде двойно погашение на финансовата гаранция на минималния обезпечен приход, на която уязвимите семейства имат право.

Решението е на министерството на финансите след отчитане на бюджетен остатък, който се дава за помощи на хората с ниски приходи, оповестява в. " Български вести ".

Домакинство с 2-ма възрастни членове, получава помощ от 300 евро. С двойното заплащане през м. декември сумата ще доближи 600 евро

За всеки малолетен член на семейството ще има нарастване на обезпечената сума с 50 евро. Така да вземем за пример едно домакинство с 2 пълнолетни членове и един невръстен член получава обща сума от 350 евро. С заплащането м. през декември ще получат 700 евро

Домакинство с 2-ма пълнолетни членове и двама малолетни членове получава обща сума от 400 евро. С заплащането през м. декември ще получат 800 евро.

Максималният размер на обезпечената сума е избран на 900 евро, без значение от членовете на семейството. Средствата включват и непознати жители, които внасят налози в Гърция.

Миналата година 256 563 семейства са получили двойната помощ. При преброяването през м. август броят на уязвимите семейства спадна до 215 хиляди, от 307 хиляди семейства предходната година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР