Гръцкото министерство на здравеопазването е приело предложението на експертната комисия

...
Гръцкото министерство на здравеопазването е приело предложението на експертната комисия
Коментари Харесай

Гърция удължава с една седмица мерките срещу Ковид

Гръцкото министерство на опазването на здравето е приело предлагането на експертната комисия и удължава периода на деяние на противоепидемичните ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19 с една седмица, заяви " Прото тематика ".

Планираше се ограниченията да важат до 24 януари сутринта, само че срокът им в този момент е продължен до 31 януари. Очаква се ограниченията да бъдат преразгледани идната седмица, с цел да бъде преценено дали ще бъде позволена музиката в заведенията и какво ще стане с работното им време.

В момента за вход в публичните служби, банките и супермаркетите се изисква документ за имунизация, преболедуване или негативен тест. В магазините се изисква носенето на маска от стандарт FFP2 или N95 или двойна маска.

В заведенията е наложителен документът за имунизация или преболедуван COVID-19 през последните три месеца. Работното им време е лимитирано в интервала 5-24 ч. Музиката е неразрешена. Броят на седящите на една маса е най-вече 6, а използването на маски е наложителна при влизане, излизане или напредване в заведението.

Предложението на специалистите за удължение на ограниченията е поради високия брой на смъртните случаи, които изключват всяка мисъл за облекчаването им сега. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР