Гръцкото министерство на туризма публикува изчерпателни указания, които хотели, къмпинги,

...
Гръцкото министерство на туризма публикува изчерпателни указания, които хотели, къмпинги,
Коментари Харесай

Гръцкото туристическо министерство с изчерпателни указания към сектора

Гръцкото министерство на туризма разгласява изчерпателни инструкции, които хотели, къмпинги, туристически сътрудници и транспортни компании би трябвало да съблюдават преди възобновяването на туристическия сезон през юни, заяви АНА-МПА.

Очаква се всеки хотел или туристически обект да сформира протокол въз основа на напътствията на министерството и да го ползва към своите действия, както и да дефинира координатор, който ще работи в съдействие с доктор.

Също по този начин обектите би трябвало да обучат личния състав по какъв начин да се отнася с гостите и да вкара защитни ограничения за персонална сигурност по време на работата им в оборудванията.

Директивата от 20 страници обгръща образованието на личния състав за различаване на вероятни признаци на ковид и използването на незабавни процедури при вероятни случаи; детайлности за това по какъв начин личният състав би трябвало да почиства пространствата и обслужва гостите и приканва за процедури за стерилизация на всички повърхности, ключове и материали, употребявани от гостите.

Всеки ден ще се ревизира температурата на личния състав, чака се хотелът да съхранява записи за контакти както за личния състав, по този начин и за гостите, ако се наложи следене на контакт и да оповестява за всички вероятни признаци на Covid-19.

Също по този начин са избрани специфични разпореждания за съответни пространства, като кухни, заведения за хранене, публични пространства за отмора, басейни и зони за доставка, като в кухните се позволяват единствено хора от личния състав.

Гърция разгласи, че ще възобнови действието на целогодишните хотели на 1 юни, в това число къмпингите.

На 15 юни сезонните хотели ще се отворят още веднъж, в същия ден, когато интернационалните полети ще бъдат обновени от редица към момента неопределени утвърдени страни. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР