Гръцкият индустриален конгломерат Mytilineos е подписал договор за инженеринг, доставка

...
Гръцкият индустриален конгломерат Mytilineos е подписал договор за инженеринг, доставка
Коментари Харесай

Гръцка компания строи електроцентрала във Великобритания

Гръцкият промишлен конгломерат Mytilineos е подписал контракт за инженеринг, доставка и строителство на нова газова електроцентрала във Англия, написа в. " Катимерини ".

Това е третият енергиен план на Острова за групата от южната ни съседка.
 Как Англия заплаща на семействата употребяващи по-малко електрическа енергия?
Как Англия заплаща на семействата употребяващи по-малко електрическа енергия?

Какви са тласъците за хората

Новият обект ще е с мощ от 299 мегавата и ще се намира в Източната част на Англия. Siemens Energy е определеният сътрудник за оборудването, което включва газова турбина SGT5-4000F, генератор SGen5-1200A и разнообразни контролни системи. От Mytilineos акцентират, че определеното решение на немския производител ще разрешава и стабилизиране на мрежата в интервали на неактивност.

Новата централа ще се построява покрай съществуваща мощ. Очаква се новият Топлоелектрическа централа да проработи през юли 2025 година

Кой е строителят

Mytilineos е световна индустриална и енергийна компания с бизнеси в областта на металургията, газовите централи, ВЕИ и ред други. В настоящия си тип съществува от 1990 година, само че корените ѝ са точно в металургията и могат да се проследят до 1908 година

Тя беше определена от държавното управление в Атина да осъществя плана за спомагателен електропровод, който да свързва системите на Гърция и България. Той е за 10 млн. евро.

Mytilineos беше и измежду доставчиците, от които " Булгаргаз " купуваше синьо гориво след прекъсването на доставките от страна на " Газпром ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР