Гръцкият гранд ПАОК изцяло е насочил вниманието си в подготовката

...
Гръцкият гранд ПАОК изцяло е насочил вниманието си в подготовката
Коментари Харесай

Треньорът на ПАОК се надява двуглавите орли да не подценят Левски

Гръцкият гранд ПАОК напълно е насочил вниманието си в подготовката за мачовете с Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В момента " двуглавите орли " се приготвят в Апелдорн, а първият мач със " сините " на 21 юли на стадион " Георги Аспарухов ".

Треньорът на ПАОК Разван Луческу не пропуща опция да уточни на играчите си, че би трябвало бързо да навлязат във форма и да се приспособяват към концепциите му допустимо най-скоро, тъй като остават към 20 дни до първия дуел, написаха в Гърция, представени от " Тема Спорт ".
 ПАОК даде 2 млн. евро за хърватски вратар
ПАОК даде 2 млн. евро за хърватски вратар

Гръцкият гранд продължава със мощната селекция

Румънецът е насочил подготовката с мисъл за идните мачове с Левски, защото не желае подценяване, а да се стигне до нов поход в Лигата на конференциите. През предходната година ПАОК стигна до четвъртфиналите на конкуренцията.

До момента в отбора бяха привлечени шестима нови - Куалиата, Рафа Соареш, Андре Рикардо, Доминик Котарски, Дадас и Янис Каргас. ПАОК изигра една инспекция в Нидерландия - победа с 4:0 над Го Ахед Ийгълс, а през днешния ден се изправя против елитния Грьонинген. В южната ни съседка засипаха с похвали отбора на Разван Луческу след първата контрола.
 Познат французин ще свири борбата сред Левски и ПАОК
Познат французин ще свири борбата сред Левски и ПАОК

Любопитна детайлност е, че реферът свири на 2 юни мача от Лигата на нациите сред България и Северна Македония
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР